Josefin Lustig

My day

1-DSC00165Såhär har min dag sett ut. Lucia har lekt på tomten och jag har suttit i solen och druckit te. Huset är städat, bilen är ren, alla safety mats är på plats. Nu har vi just kollat Idol efter att ha kommit hem från en scan. Nu får vi bara vänta på svar och se hur pass illa skadan är. Är så trött efter få timmars sömn i natt så blir tidigt i säng.

Oh, jag beställde just hem en väldigt fin sak. Visar er när den kommit! Kan ni gissa vad? Hehe

This is how my day has been like. Lucia have been playing and I have had tea in the sun. The house is clean, the car is clean, all safety mats on place. We have just watched Swedish Idol after being on a scan. We just have to wait and see now how bad the injury is. I am so tired from a bad nights sleep so I´m in bed early today. 

Oh, I just ordered a really nice thing. I´ll show you when it´s here. Guess what? Hehe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.