Cosy corner – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Cosy corner

1-DSC00167Idag var vi till IKEA och skaffade oss lite utemöbler till en myshörna vid Lucia´s lekställning. Perfekt hörna för kaffe/te medan hon leker. Jag är så nöjd med denna del av tomten. Skulle ha en liten fårpläd i stolarna bara så det blir lite mysigt, får köpa några fler från IKEA. Nu är det snart dags att fixa middagen. Carbonara står på menyn!

We have been to IKEA today, got some outdoor furnitures for our cosy corner next to Lucia´s playground. Perfect corner for coffee/tea while she is playing. I´m so happy with this part of our garden. Would have been cosy with a furry thing in the chairs. Have to get some from IKEA. Almost time for dinner. Carbonara tonight! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Det ligger precis utanför Glasgow, väst 🙂 ja, vi bor i Govan som är rätt dodgy men lägenheten är mysig så är ju någonstans att börja 🙂 bor ni i Glasgow eller utanför?

 2. Lisa

  Jag ska plugga marknadsföring i Paisley 🙂 jag är 23, hur gammal är du? Ja, det är den känslan jag fått också att det är väldigt mysigt! 🙂

 3. Lisa

  Haha, tack! Jag börjar plugga om två veckor faktiskt, har bott i London i lite mer än ett par år men killen är här ifrån så det passade perfekt nu

 4. Lisa

  Vad kul, då var det er vi såg. Var där med min kille men då mina egna ikeabesök utförs under djup koncentration tänkte jag att det var bäst att inte avbryta ert shoppande! Fann det dock komiskt att det var just på Ikea.

Annons