My day – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My day

1-Augusti Glasgow 201419

Idag lämnade jag in bilen på service och hade en del tid att döda. Kollade runt i massa butiker. Jacka och t-shirten är från Next. Skorna från Topshop, lite coola?!

I had to leave the car for service today and had some time to kill. Was walking around and looked at stuff. Jacket and t-shirt from Next and the shoes are from Topshop. Pretty cool?! 1-Augusti Glasgow 201420Som ni ser, mycket tid att döda. Fika och lunch! Blev lite shopping på GAP till mina tjejer. Men jag höll mig bra, trots alla timmar jag var där. Men det blir så jäkla tungt att bära nu. Jag bär redan på en massa extra kilon.

As you can see, lots of time to kill.. I did some shopping for my girls at GAP. But I didn´t buy too much, I was there so many hours so I did well. Hehe. But it´s so heavy to carry stuff now. I´m already carrying lots of extra kilos. 
1-Augusti Glasgow 201418Jag tröttnade på att gå runt i butikerna så jag gick till frisören och tvättade håret. Varför får man inte längre massage i hårbotten när man tvättar håret? Det är ju så skönt! Nu är det dags att börja laga Tacos, fredagsmys!

I was fed up walking around in shops so I went for a blow-dry instead. Why isn´t the scalp massage a bit longer when your washing the hair? It´s the best! It´s time to start with dinner, Taco Friday! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melinda

    Gillar dessa inlägg 🙂 en fråga du behöver inte svara om d känns obekvämt men är inne på att köpa en sån celine väska hittar dock inga priser vad fick du betala?

Annons