My new grey love – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My new grey love

1-Augusti Glasgow 201421Lucia var exalterad över den nya väskan, hehe. Hon gick och hämtade sin kamera för att fota!

Lucia was excited over the new bag, hehe. She got her camera to take pics of it! 1-DSC00211 1-DSC00213 1-DSC00214 1-DSC00219Äntligen en väska i grått! SÅ fin. Eller vad säger ni? Från Stella McCartney.

Finally a bag in grey! LOVE it. What do you think? From Stella McCartney.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cathrine R. Knutsen Trondheim

    Hei.

    Ville bare slenge innom en liten hilsen. Har fulgt bloggen din helt siden du begynte å skrive fra tiden du bodde i Trondheim. Jeg elsker å følge med på det du har å fortelle om hverdagen din og livet til deg og den fine familien din i Glasgow.

    Du skriver så bra! Liker bildene dine og klesstilen din er så kul! Må forresten få si at graviditetsbildene av deg, Mikael og Lucia er så fine. Smelter hjertet mitt. Gleder meg til å følge med videre når jente nr 2 melder sin ankomst. Lykke til videre!

    Varme hilsninger fra Trondheim! 🙂 Ps. Mikael savnes i Rosenborg!

Annons