Josefin Lustig

Stella

1-DSC00204Denna hämtade jag precis ut från posten. Vad som gömmer sig i får ni veta senare! Kan ni gissa?

Idag fick jag äntligen ett svar som blev en stor lättnad. Eftersom att Mikael är skadad så kommer han stanna hemma med oss nu istället för att åka iväg 10 dagar. Det är så klart dubbla känslor, självklart vill både han och jag att han ska vara frisk och spela med landslaget. Men nu är det som det är och han är skadad och jag är otroligt glad att få ha honom hemma nu när bebisen kan komma när som. Man får försöka se det som att det var menat! Nu kan jag slappna av lite..

I just got this bag. What´s hiding inside? Can you guess? I´ll show you later.

Today I finally got a answer that I have been waiting for. Mikael is injured so he will stay home with us instead of going away for 10 days. It´s mixed feelings about it of course. We both want him to be fit and play with Sweden. But now that it is like this I´m so happy that I can have him home. Especially now that the baby can be here any time. I´m just trying to see it as it was meant to be! Now I can relax a bit more.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.