Bugaboo Donkey – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bugaboo Donkey

1-DSC00220 1-DSC00226Jag har glömt visa er vad vi köpt för vagn. Det var ju ett tag sedan som vi fick den. Vi valde en Bugaboo Donkey all black. Smidigt då Lucia fortfarande åker vagn och man kan även använda den till bara en då Lucia inte är med. Kommer även köpa en ståbräda som hon kan använda sen. Ni som har denna, vad tycker ni? Är den smidig att få in i bilen?

Satte i bilstolen i bilen idag också.

I have forgot to show you what stroller we got. Was a while ago that we got it. Bugaboo Donkey all black! Felt like the best choice when Lucia still needs a stroller and you can use it for one as well. I will probably get Lucia a standing board later on. What do you think about the Donkey? Do you like it? And is it easy to get in the car? 

I just put the carseat in the car today. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Älskar mina vagn, kan va lite bökig i början att fälla ihop innan man fått in snittsen men helt klart värt varenda krona!:)
  Älskar att kunna ha båda barnen bredvid varandra istället för typ över och under.
  Sen att den e grymt snygg gör ju inte saken sämre;)

 2. Petra

  Är sugen på en Donkey när vårt andra barn kommer i början på nästa år. Men jag oroar mig för hur sittdelen kommer att vara till storasyster som är ca. 2,5 då. Hur lång är Lucia och hur upplever ni den till henne?

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Hon är väl egentligen i längsta laget för den, men det funkar! Hon kommer väl använda den i ett halvår kanske. Får se hur länge hon vill ha vagn. Men hon väger 14-15 nu så den funkar ett tag till.

 3. Frida

  Vi använder den till storasyster (2år 4mån) än så länge men förhoppningsvis kommer lillebror 30 sept. Vi har en Kia Sportage -13 och där är det lite trångt faktiskt. Allt beror ju på vad man jämför med men jag tycker den är helt ok att baxa in och ur bilen.

  Vi har också en All black fast med ljusrosa extendable suffletter. Jag älskar vagnen!

 4. Carina. Söderman

  Älskar vår Donkey! Haft den i lite mer än ett år och den funkar super som singel eller dubbelvagn. Den går faktiskt att fälla ihop med båda sitsarna på, kolla manualen så finns instruktioner på hur man gör det 🙂 om jag ska hitta nåt negativt så är det väl att regnar i “shoppingkorgen” om man har vagnen som singelvagn men har sett att det finns dem som syr regnskydd till de korgarna. Kolla upp det på nätet. Ha det bra!

 5. Frida

  Vi har den, och vi älskar den! så smidigt att bara trycka ihop chassit när storasyster är på förskolan och det bara är jag och bebis. 🙂 Dock är den inte så smidig i bilen, men man vänjer sig. Man behöver inte alls dela på den när man ska fälla ihop den, men vi gör det för det känns som att den tar lite mindre plats i bilen då. 🙂 Vi använder dock den mest med babyskyddet och addapter, så det är “bara” chassit som ska fällas ihop och in i bilen, går ganska fort 🙂

 6. Elin Broadhall

  Jag har också förstått det som att den enda egentliga nackdelen med denna vagn är att den inte är särskilt bilvänlig. Att den ska plockas isär när den ska i/ur och att den gärna smäller i backen vid ihopfällning. Men förutom att den är smal, smidig och föränderlig så är den ju också trevlig att titta på 😉

 7. Ida

  Jag älskar våran donkey! Men om de är nånting som är negativt så är det nog att den är lite krånglig att få in i bilen eftersom man måste ta bort sitt och liggdel från chassit men det vänjer man sig med 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Hm okej. Ja ska försöka få in den utan att plocka isär. Beror kanske på vad man har för bil? Vi får väl se 🙂 Just det som är så jobbigt med små barn, hehe. All denna packning som man måste börja med igen!

   1. Ida

    Ja, den skulle nog gå in i vår bil om man hade kvar sittdelen i men den känns så himla klumpig och tung då! Haha men man vänjer sig 🙂 haha ja det är ju en hel del grejer att släpa på! Jag håller tummarna för att lillasyster vill komma snart och att det går bra när det väl sätter igång! Och att du får upp henne på bröstet, skrikandes 🙂 kram!

Annons