Josefin Lustig

Week 38

1-DSC_0967

Nu har vi alltså kommit in i vecka 38. Det är 3 veckor kvar och bebisen är så gott som klar om jag förstått det hela rätt. Jag är så redo för förlossningen nu! Jag inbillar mig nog att jag har känningar lite här och där och så fort jag känner något så hoppas jag på att det ska eskalera och göra ondare. Är det inte konstigt att man just nu längtar efter smärtan?! Man vill bara att det ska sätta igång. Jag tänkte åka och köpa mig en pilatesboll, hört att det ska vara bra. Det är i princip samma som att ta promenader men det orkar man ju knappt nu. I övrigt så mår jag helt okej. Förutom att jag är helt slut. Som den känslan då du verkligen tränat slut på dig, kroppen är så trött att du helst vill gråta. Men du orkar inte gråta. Hur mycket man än sover/vilar så hjälper det inte. Tröttheten sitter i. Jag hoppas jag får mer energi just innan förlossningen så man orkar med att föda ett barn. Det är ju rätt jobbigt vad jag kan komma ihåg, hehe.

So here we are, in week 38. 3 weeks for our due date and the baby is all done if I have understood everything right. I am so ready to get this baby out! I can feel pain everywhere now and I just hope that it´s gonna get worse, all in my head I guess. It´s strange, you just can´t wait for that pain to start?! And then you just want to die, haha. I think I´m gonna go and buy a pilates ball, heard that´s good. It´s like taking walks but I have no energy left for that so resting on a ball sounds better to me. I´m feeling ok now, for being this pregnant. Could be worse! But I´m just exhausted. No matter how much I sleep or rest it doesn´t get any better. I hope I will get some more energy before it´s time to give birth. What I can remember it´s pretty exhausting to give birth, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Kämpa på! Jag ligger inne på förlossningen nu och får snart ut min lilla flicka:) senast imorn iaf! Och va planerad till 28/9, så 36+0 idag! Men jag är så redo för det här nu! Snart är det din tur också! Så skönt!!

    Kram

  2. Cathrine R. Knutsen Trondheim

    Fiiin babymage 😉 Håper fødselen snart setter i gang. Gleder meg til å se veslejenta deres.;)