Pineapple – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Pineapple

September Glasgow 20144Jag tror inte att något hjälper bebisen på traven, men det känns alltid bättre att försöka! Hehe. Dessutom är det ju bättre att äta ananas än godis. Vilket jag äter alldeles för mycket av just nu. Fin som dekoration är den också! Men först blir det tjockpannkaka till middag. Hoppas ni haft en härlig helg.

I don´t think anything will help me get the baby out but it feels good to at least try, hehe. And it´s better to eat pineapple than candy so that´s just a good thing. I eat way too much candy right now. And it´s really pretty as a decoration! But first, pancake for dinner. Hope you all had a great weekend. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.