Week 40 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Week 40

1-DSC_1014 1-DSC_1016 1-DSC_1019

Det är lite overkligt att vi går in i vecka 40 idag. Sista veckan som gravid, eller inte?! Förhoppningsvis slipper jag gå över tiden. Men man vet ju aldrig. Jag mår rätt bra även om man känner sig galet stor och osmidig. Får lite smärta i ländryggen då och då som jag hela tiden hoppas på ska göra mer och mer ont, men inget händer! Tids nog antar jag. Den här gången borde jag i alla fall känna igen smärtan när det väl är dags. Sist hade jag ju ingen aning om det var på riktigt eller inte. Längtar efter att kunna ta mig upp ur sängen utan problem och sätta på sig skorna utan att det känns som man ska klämma sönder något i magen. Jag har börjat svullna lite mer men det är ju inte så konstigt. Dock inte lika mycket som förra graviditeten, tror jag var fylld med mer vatten sist.

Förhoppningsvis är detta sista veckouppdateringen..

It´s a bit unreal that we are going into week 40 today. Last week as pregnant, or not?! Hopefully I don´t have to go over time. But you never know. I feel ok even thou I feel really big and heavy. I get some pain in my lower back now and then that I´m hoping to get worse to be the real thing but nothing is happening! But it will, soon enough. This time I know how that feeling feels like so I should know when it´s for real. Last time I had no idea. I can´t wait to be able to get out of bed easily and to put my shoes on without any problems. I have started to get a bit more swollen, no wonder. Not as much as last pregnancy thou, had more water in the end I think. 

Hopefully this will be the last update from the pregnancy..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia

    Aw look at yr lovely bump. Just week five with my third baby and have been looking for blogs to read with inspo and babybumps and I’m stuck! Hope baby comes soon! Keep happy, frm Sounth Devon

  2. martino

    You look great and vibrant the way a young maw should be. A old myth in Glasgow is to get a indian curry to help the baby out. Dont make it too spicy though or you will need to put the toilet roll in the fridge ha ha