Head ache – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Head ache

1-DSC00342Hur söta är dessa Docs? Matchande till mina små tjejer. Blev inget köp dock. En annan gång kanske!

Alltså mitt huvud, har sån huvudvärk. Brist på sömn och mat? Min syn drabbades imorse när jag körde till Nursery. Solen sken och jag såg knappt någonting. Lite läskigt. Nu är det tvätt och vila på schemat. Har hunnit ta en dusch medan Lexie sov. Ska få i mig lite att äta medan jag väntar på en leverans, jag beställde något efterlängtat igår. Ska bli spännande, kan ju bli besviken när man får se de in real.

How cute are these Docs? Matching for my little girls. Didn´t buy them, maybe another time! 

My head hurts so bad today. Lack of sleep and food? My eyes were so sensitive this morning. Couldn´t see much when I drove Lucia to Nursery. Sun was shining. Was a bit scary! Now it´s washing and relaxing on my schedule. Shower is done while Lexie was sleeping. I´m gonna get something to eat while I´m waiting for a delivery. Yesterday I ordered something have been longing for. So excited! Hope I won´t be disappointed when I see it in real. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Vilken dröm att ha två döttrar speciellt i sån tät ålder. Det är vad jag själv önskar mig, mycket för att jag & min syster är täta i åldern. Gud så kul vi har tillsammans. & hur kul är det inte att matcha stor & liten? Så sött. 🙂

Annons