2 big boxes – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

2 big boxes

1-DSC_00152 stora paket från AllSaints. Kan ni gissa vad som är i? Hihi.

Åh denna natt alltså. Började med att Lexie inte ville somna ensam, närhetssjuk. Till slut fick vi sängen för oss själva och kunde då somna. Men efter amningen vid 4 fick jag otroligt ont i magen. Jag har vart igång för mycket. Jag mår ju okej men jag måste komma ihåg att jag födde barn för en vecka sedan. Det tar tid att läka på insidan.. Idag är det en dag med vila. Huset är stökigt men det får vänta.

Har svarat på era frågor nu, tog sin lilla tid. Kommer upp senare idag!

2 big boxes from AllSaints. Guess what´s hiding inside? hihi. 

This night wasn´t the best. Lexie didn´t want to sleep on her own. Needed cuddles. When we got the bed to ourselves we could finally get to sleep. But after the feed at 4 I got so much pain in my belly. I have been doing too much. I feel ok but I need to remember I just had a baby a week ago. It takes some time to heal on the inside.. Today is a day of rest. The house is messy but that has to wait. 

Have answered all your questions now. Took some time. Coming up later today! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Städningen kan verkligen vänta, du får vila istället vilket är precis vad du behöver 🙂

    Härligt med paket! Vågar man gissa på snygga skor och kläder? 😉

Annons