Josefin Lustig

Ida Ising

1-DSC_0017 1-DSC_0019 1-DSC_0020 1-DSC_0022Vår nya skötväska från Ida Ising.

Vi har denna, den här färgen är också riktigt snygg! Hade svårt att välja färg. Vi har inte hunnit använda denna så mycket än. Men den är verkligen toppen! Du har i princip ett bärbart skötbord. Känns så mycket fräschare än de offentliga skötborden. Smidiga fack på sidan där du får plats med allt du behöver.

Our new nursing bag from Ida Ising

We have this one, but this color is so nice as well! Had a hard time picking which one to get. We haven´t used it yet. But it is really good! You have a changing table to go. Much better than the public ones. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LOtta

    Hej,

    Undrar vad du tycker nu när du hunnit använda sköterskan ett tag? Jag är lite tveksam till att det inte finns så mycket fack som man kommer åt då väskan är stängd. Vart lägger du nappflaska, nappar osv? 🙂 Men den är ju såå snygg!!