Lets walk – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lets walk

1-DSC_0023Jag känner mig redo för att promenera, i dessa nya skönheter från Adidas! Jag vill helst av allt träna men det måste ju vänta några veckor. Även promenaderna får vänta några dagar till då jag fortfarande har känningar i magen. Men jag börjar bli trött på att sitta hemma och vara slapp. När satte ni igång med träningen efter förlossning? 6 veckor känns som evigheter just nu.

Vi har lite problem med maten just nu. Vi gillar stark mat och jag älskar lök. Men nu måste man ju tänka lite på hur man äter så inte Lexie får ont i magen. Hur tänker ni när ni ammar? Har ni några bra recept på middagar som är bra när man ammar?

I am ready to walk, in these beauties from Adidas! I want to work out but that has to wait a few weeks. And the walks has to wait a few days because I still have some pain in my belly. But I´m starting to get sick of being home in my pj. When did you start working out after birth? 6 weeks feels like a long time right now. 

We have some problems with what to eat now. We like spicy food and I love onion. But I have to think about what I am eating when I´m breast-feeding. Don´t want Lexie to have pain in her belly. Do you have any tips for me what to eat? Any good recipes? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilie

  Husmanskost körde jag på i början. Snäll mat som typ fiskpinnar & potatismos, inte så kryddstarkt osv. och vår tjej har aldrig haft problem med magont eller dylikt. Nu vet jag inte om det beror på maten jag ätit eller något annat, kanske bara varit tur 🙂

 2. Nathalie

  Jag har ätit precis som vanligt nu när jag har ammat. Vet inte om jag haft tur, men har aldrig märkt något på honom. Dock så ær jag inte så mycket för stark mat så det har jag ju inte ätit massor av :p

 3. Frida

  Jag började träna enligt Olga rönnbergs bok “träning för nyblivna mammor” 6 dagar efter förlossningen med barn nr 2. Är bara lättare träning i steg 1 men så skönt att komma igång!!!

 4. Clare

  Be careful with your exercising – I did too much after a couple of weeks and was in absolute agony. I know it’s tempting to want to get back to your usual self but you have plenty of time x

Annons