Josefin Lustig

GAP

1-DSC00363 1-DSC00364Jag är ju som sagt svag för grått och GAP har så mycket fint i Lexies storlek. Hon har bland annat fått jackan som ni ser här ovan!

Sitter hemma och väntar på att en barnmorska ska komma hit. Här gör man hembesök efter förlossningen. De har vart här några gånger nu! Tycker det är bra då man slipper åka iväg på kontroll osv men nackdelen är denna väntan. De kan inte säga en tid utan du måste sitta hemma och vänta hela dagen. Den här natten har vart sådär, frös när jag somnade och var genomsvettig hela natten. Feber?! Även Lexie har blivit snuvig. Lucia och Micke har vart förkylda ett tag. Så jag väntade bara på att vi också skulle bli det.

As you know I´m weak for grey and GAP has so much nice things for Lexie. I got her the jacket on the pic and some other stuff. 

I´m home waiting for the midwife to come. Last visit! It´s so annoying that you have to be home and wait all day for them. This night wasn´t the best. I was freezing when I fell asleep and sweating so much all night. Fever?! Lexie is starting to get a cold as well. Mikael and Lucia have had a cold for a while so I was just waiting for it to come to us. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.