Josefin Lustig

Witch

IMG_4602.JPG

IMG_4603-0.JPGMin lilla häxa! Lucia hade halloweenparty på Nursery igår. Jag hade frågat henne tidigare vad hon ville vara. Peppa Pig sa hon då! Jag beställde en dräkt på internet. Men sen ändrade hon sig i sista minuten och skulle vara en häxa? Haha. Så Micke fick åka dagen innan och leta kostym. Fick bli en blandning av en häxa och ett skelett. Dom har halloween en dag till nästa vecka så då får vi se om vi får på henne Peppa Pig. Hon är så söt i den, haha.

My little witch! Lucia had halloween party at Nursery yesterday. I asked her before what she wanted to be and she said Peppa Pig. I ordered a peppa costume online. But she changed her mind in the last minute. She wanted to be a witch. Mikael had to go and get a new costume for her the day before. So she had to be a mix between a skeleton and a witch. They have another party next week so we´ll see if she want to be peppa then. She is so cute in it! hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.