Josefin Lustig

First workout

1-DSC_01621-DSC_0165 1-DSC_0163Lexie är inte riktigt 6 veckor ännu men igår körde jag mitt första styrkepass. Inte speciellt hårt men det var skönt att känna att man gjorde något i alla fall. Längtar tills jag kan sätta igång och köra lite hårdare. När man nu ska ha tid med det.. Gymkortet har jag inte använt på väldigt länge. Dessutom köpte jag en body scrub så jag ska få bort färgen och den gamla huden på magen och så en kräm som ska dra ihop huden. Tror vi på det? Haha. Värt ett försök.

Lexie isn´t 6 weeks yet but I did my first work out yesterday. Not a tough one but just some strength. Good feeling! Can´t wait to work out harder. Don´t know when I´m supposed to have the time over for that. My gym card haven´t been used for a while. I bought a body scrub to get ride of my old skin and tan on the belly and a cream to tighten the skin. You think that will work? Haha. Worth a try.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.