Josefin Lustig

The perfect toy

1-DSC_01711-DSC_01721-DSC_0184 1-DSC_0188 1-DSC_0178 1-DSC_0176 1-DSC_0174Det är nog inte många barn som gillar att ligga på magen och träna nacken. Detta gör det så mycket roligare! Har aldrig sett en sån här förut. Lexie gillar den och hon är fortfarande lite liten för att ligga med armarna nedåt, men hon är nog snart där.

Håll utkik, ni har snart chansen att vinna en egen leksak från Lamaze!

Här kan ni läsa mer om den! 

I bet there´s not many kids that enjoys lying on their belly to strengthen their neck. This toy makes it so much more fun! Haven´t seen this one before. Lexie likes it but she´s still a bit small to have her hands down but it won´t be too long. 

Keep your eyes open, you will be able to get a toy from Lamaze soon! Competition for all in Europe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.