Josefin Lustig

Win a toy for your baby

583934 411545 LC27068_Captain Calamari_pswb_0Kapten Calamari från Lamaze

0-24 månader
Många färger, strukturer och ljud
Prasslande hatt
Rasslande ringar
Skallra och överraskningsspegel
Armar med knutar att leka med
25 cm

Vill du vinna denna bläckfisk? Allt du behöver göra är att kommentera här vem du vill ge den till, glöm inte mailadress!

Drar en vinnare fredag den 7 November.

Kapten Calamari from Lamaze

0-24 months
Many colors, textures and sounds

rustling hat
Trickling rings
Rattle and surprise mirror
Arms with knots to play with
25 cm

Would you like to win this toy? All you have to do is to write a comment and say who you want to give it to, don´t forget your email! 

Competition for all Europe and it´s ending 7th of November. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Jag vill vinna den till liten i magen, som inte riktigt finns än, men som vi jobbar på och hoppas att han/hon snart vill bli till <3 🙂

 2. Charlotte

  Jag skulle ge denna till min storasyster och hennes sambo i grattis-present eftersom att jag precis fått veta att de väntar sitt första barn. Och jag blir moster för första gången 🙂

 3. Peter

  Jag vill vara med! Och jag skulle ge den till kommande bebisen. Våra andra barn tycker Lamaze leksaker är hur kul som helst och det är klart att nästa oxå ska ha en egen 🙂

 4. Emanuella

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja ge den till min bebis som är beräknad till april 2015, går in i vecka 17 i morgon och ska på ultraljud om tre veckor, första barnet så vet inte könet ännu så det ska bli spännande att få se vem som gömmer sig i min mage 🙂

 5. Camilla

  Hej,
  Jag skulle vilja ge den här leksaken till min fina dotter som idag är en vecka gammal. Hon föddes med akut kejsarsnitt i v32 efter att jag drabbats av havandeskapsförgiftning.
  Hon är en superduktig liten tjej och imponerar på läkarna varje dag!

 6. stine

  Jeg vil gjerne vinne denne til min venninne som endelig klarte å bli gravid etter mange forsøk i fem år. Vil glede henne med en fantastisk leke fra Lamaze.

 7. Stina

  Hej!
  Jag vill gärna vinna den till mini som ligger i magen, så slipper hon/han ärva alla gamla leksaker från storasyster

 8. Julia

  Vore perfekta leksaken till min lille son som är 3 månader! Vore perfekta överraskningen att vinna eftersom jag fyller år på fredag den 7/11 😉
  Kram!

 9. anna

  Vad rolig och fin, vill vara med o tävla och jag skulle ge den i dopgåva till en liten söt bebis i min släkt som nyss kommit till världen
  Med vänlig hälsning Anna
  ps: tack för en fantastisk blogg och grattis till nya söta bebben, ni är en jättefin familj!

 10. Natalie Liljekvist

  Vilken mysig tävling i en fin blogg. Jag och min kärlek väntar vårt första barn som är beräknad att se världen i Januari. Jag skulle vilja vinna den till vår magiska Mini . Den skulle få åka med i den packade bb-väskan

 11. Andrea

  Min bästa vän ska få en dotter & min gudson en lillasyster! BF 14:e mars. Denna skulle vara perfekt att ge bort 🙂

 12. Christina

  Jag skulle så gärna vilja vinna den till min systerson som är beräknad om nio dagar. Under tiden han har legat i magen har vi kallt honom just för bläckfisken för att det ser ut som att han har åtta ben/armar för att han simmar runt så mycket och det sticker ut ben och armer överallt. Sååååå gulligt. Jag kan knappt vänta till att få välkomna detta mirakel till världen. Stor kram till dig och din familj i Halloween-firandet.

 13. Mikaela

  Kul med en tävling! Skulle ge denna till vår dotter Mira som är 10 veckor som jag just nu försöker vagga till sömns efter nattens första amning!

 14. Maria

  Denna pirat skulle passa perfekt till vår fyra månaders son. Bra tidsfördriv för han att ha i vagnen eller när mamma vill ta en snabbdusch själv 🙂

 15. Frida

  Min barndomsvän har haft en tuff start på sin efterlängtade graviditet. Dagarna har mest bestått av Vila och sjukhusbesök. Halva tiden har gått,tänkte hon kan ha den fina bläckfisken att titta på resten av tiden. Då kan hon tänka på vad som komma skall,och på mig haha :p

 16. Sara

  Åh vad söt! Jag skulle vilja vinna den till min tvillingsysters son, han blir 1 i feb och har lapp för ögat 4 h/dag, vinner han bläckfisken kan de ha lapp för ögat tillsammans! 🙂

 17. Johanna

  Hej!
  Jag skulle gärna vinna den fina leksaken. Jag skulle ge den till min dotter Tilde som är 3 månader. Hennes storasyster Stella är 2 1/2 år och älskar att leka med sin lillasyster. Jag tror att de skulle ha väldigt roligt tillsammans när de leker med bläckfisken. Det finns inget bättre än att se sina underbara barn tillsammans! Men det vet du ju även själv. 🙂
  Tack för en härlig blogg!

 18. Johanna

  Jag skulle vilja vinna denna till mitt gudbarn som snart är 7 månader. Vet att den den skulle bli en populär leksak hos henne:)

 19. Martina Lindberg

  Vill ge den till min lillebrors sambo. Hon har haft en kämpig graviditet men om 2 veckor kommer deras lilla tjej! Som jag tok längtar efter, Och jag vill verkligen ge denna fina bläckfisk till dom!

 20. emma

  JAg vill gäran vinna denna finna bläckfisk från Lamaze som gör otroligt bra leksaker för barn. Vi har en prasselbok från dem och sonen älskar den!

 21. Maria

  Vill vinna denna och ge den till min lilla Gustav som hade samma bf datum som din lilla bebis men bestämde sig att stanna kvar lite längre till den 25/9!

 22. Sandra Sjöstedt

  jag vill vinna den till min bebis som förhoppningsvis har kommit till världen runt den 20 november då den är beräknad.

 23. marie

  Önskar så gärna vinna denna leksak från lamaze till vår son som älskar att leka med liknande leksaker i vagnen och i bilen. Allt som underlättar för en trött mamma ☺ som i skrivande stund sitter med lillen som har 40 graders feber

 24. Nathalie

  Åh vad kul med en tävling! Skulle gärna vilja vinna den till vår pojke som snart blir 8 månader. Skulle bli en perfekt julklapp:) har funderat massor nämligen på vad man ger en så liten i julklapp… Men här har vi svaret 😀

 25. Lisa

  Jag skulle ge den till min fina vän som kämpat sig igenom de senaste tre åren. Hon fick först ledgångsreumatism och lyckades ta sig tillbaka i god för för att sedan gå igenom 1,5 år av barnlöshet. Tre misslyckade ivf-omgångar men sen äntligen blev hon gravid naturligt. Hon förtjänar extra mycket kärlek till sen bebis som kommer i vår!

 26. Anna

  Hej!
  Jag är gravid med mitt första barn (helt utan förvarning och mitt i sjuksköterskestudierna!). Nu när chocken lagt sig känns det helt fantastiskt och jag kunde inte vara lyckligare. Om jag hade vunnit denna söta skallra hade det varit den första lilla presenten till pyret.

  Kram!

 27. My

  Hej!
  Första gången jag någonsin deltar i en tävling!
  Men måste bara delta i din tävling då jag ser min chans att få kunna vinna denna leksak till vår 3 månaders tjej

 28. Lina

  Skulle vilja ge denna fina till min lilla pojke som blir 6veckor på tisdag! Han har börjat skratta och ha sig och tycker det börjar bli spännande med sånt som låter och har fina färger!

 29. Ennie

  Enkelt, jag vill vinna denna till min envisa dotter som inte verkar riktigt redo för att komma ut.
  V40+5 idag och vi håller på att längta ihjäl oss efter våran första bebis, kanske denna kan locka ut henne lite snabbare 🙂

 30. Carina

  Jag skulle skicka den till världens bästa storasyster, som väntar sitt första barn 😀 hon bor i Australien och jag i Sverige så vi ses ju inte så ofta och därför måste jag ju ha nåt grymt bra att locka min kommande systerson med så han ska gilla mig och vilja komma hälsa på 😀 ha en underbar kväll. Kram

 31. Ida

  Jag vill gärna vinna den till min lilla tjej som är beräknad om ca 4 veckor. Skulle vara kul att få ge henne något eget då hon har en storebror på ca 1 år och kommer att få ärva det mesta. Mvh Ida