All about the details – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

All about the details

1-DSC00590 1-DSC00593Var tvungen att köpa denna hoodie från AllSaints. Avslappnat men med en riktigt snygg detalj.

Trött mamma som skriver. När Mikael inte är hemma så hinner jag knappt äta. Min matlust är inte den bästa heller. Önskar jag hade någon här som lagade mat åt mig. Jag har inte den tiden och orken. Igår hann jag precis laga pannkaka till Lucia medan Lexie sov och sen vaknade hon och skulle vara på mig. Vissa dagar lämnar hon mig inte ifred. Visst är det mysigt men man måste ju kunna göra saker när man har fler barn och man är ensam. Jag är förkyld, igen. När ska det sluta? Jag dricker vatten med Lime i varje dag, hoppas det kan hjälpa.

Och hörrni, glöm inte bort kommentarerna. Jag behöver lite positiv feedback från er! Puss

I had to get this hoodie from AllSaints. Relaxed with the perfect detail. 

A tired mummy writing right now. I don’t have time to eat when I´m alone with the kids. And I have no appetite. Wish I had someone to cook for me. I don´t have the time and power for it. Yesterday I just made pancakes for Lucia and then Lexie woke up again, some days she just won´t leave me alone. It´s cosy but not so handy when you have other kids to take care of and you are alone. I have a cold, again. When will it end? I´m drinking water with Lime every day. Hopefully that will help. 

And hey, don´t forget about the comments. I need some positive feedback from you! xx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maja

  Tycker du gör superbra som är hemma själv med två småungar. Jag har två månader kvar till bf och jag har en 1,5åring hemma. Men gubben min är pappaledig med honom så det är ju en lätt match egentligen. och vi kommer att vara hemma med var sitt barn till våren och sommaren.. Tycker iallafall att du verkar göra det superbra. Snygg klädstil har du å! =)

 2. Frida

  Jag är i samma situation. En 2,5-åring och en 2mån hemma. När jag har sådana dagar tar jag lillen i selen från Babybjörn och mat får bli keso, turkisk yoghurt, shakes i min Mix-n-go m.m. Babybjörnen är ju lite i vägen men alternativet att vara utan är värre. Babysittern från Babybjörn är också en gåva! Där sitter han nöjd medan jag ex äter/går på toa om jag vaggar den med foten. Den har ett klockrent gung! 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja jag har en gunga och babysitter men ibland är hon bara nöjd när hon får vara nära. Jag har inte testat babybjörnen inne ännu. Får kanske göra det eller köpa något annat liknande som inte är lika stor 🙂

 3. Sandra

  Tycker du är duktig som kämpar på med dina två flickor. Tänk på att det någon gång vänder och bara försök tänka positivt och göra det bästa av situationen 🙂
  Kram

 4. Caroline

  Verkligen supersnygg hoodie! Hade tänkt tipsa om bärsjal men ser att flera gjort det redan 🙂 min kompis hade det till sin dotter som ofta ville bli buren och typ aldrig ville sova i vagnen. och hon hann få mycket gjort med bebis i sjalen, städning, matlagning och spendera tid med storasyskonet både utomhus och inne. Är ju mycket bättre med en bärsjal eller en ergonomisk bärsele om man ska bära mycket,istället för en Babybjörn. Hoppas du hittar en bra lösning 🙂

 5. Lina

  Skulle verkligen rekommendera dej att köpa en bärsjal. Knepig i börjar hur man knyter men så otroligt värt de. Speciellt när du kan amma i sjalen och även knyta upp henne på ryggen för du har du händer och framsidan fri.
  Om inte sjal r något för dej så kan du annars ha en ergo baby som du kan bära både på magen höft och rygg! Bär till och med min 3 åring i den då den går upp till 20kg 🙂

  1. Malin

   Hej! Ja ursch för distansen, han lämnade just för KLM flygning till Edinburgh. Hatar när han åker… Nu ses vi inte först den 25e Dec, då jag ska fira jul och nyår därborta och hoppas verkligen det blir mysigt! Du får säga till om du vill att jag ska frakta lite svensk jul till dig, för det spelar ingen roll hur charmiga de där skottarna är, har man inte lite glögg och lussebullar- då är det ju inte alls jul! 😉
   Jag flyttar nog inte till Skottland först till sommaren, då vi får nyckeln till en ny större lägenhet, men han är här så ofta han kan och jag där… Gud vad kul med hus! Hoppas det är ett charmigt sådant som man ser efter vägarna, vi ville också ha ett hus- men eftersom han är borta i så långa perioder och jag inte bor där så blev det lägenhet.
   Har ni åkt upp mot bergen och typ Loch Lomond? Om allt känns ensamt eller trist- åk dit på en dagstur eller stanna en natt på mysigt hotell. Det är banne mig det vackraste jag sett… Kram

 6. Malin

  Hej Josefin!

  Jag kommenterar aldrig bloggar utan surfar mest runt i smyg och härjar. Men nu ber du om det så då gör jag väl det då 🙂
  Min man är från Skottland, Glasgow men jag bor och jobbar i Stockholm. Läser din blogg då jag tycker det är så härligt att få direkt rapporter från det land jag är påväg att flytta till om allt vill sig väl. Lider dock med dig när det låter tungt att vara ensam. Förstår så innerligt kampen att kastas mellan att vara med den man älskar och försöka starta sig ett liv med småttingar på ny ort, som att det är en härlig upplevelse man ska vara tacksam för. Hoppas innerligt att du hittat dig ett eget umgänge och aktiviteter att sysselsätta dig med, för du behöver ju också ett nätverk som fungerar utanför Sverige. Som tur var har jag alla min killes (Som jobbar på en jädra oljerig i Nordsjön och är borta i veckor i sträck) kompisar, familj och släkt, men jag är väl medveten om att de två timmar det tar att flyga hem om man har turen att hitta direktflyg kommer kännas lång ibland.

  Hoppas du får åka hem över jul! Ta hand om dig. Kram

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Hej! Vad kul, när flyttar du hit? Ja det är ju tyvärr inte ofta det går direktflyg härifrån. Önskar det gick oftare. Åh, måste vara väldigt jobbigt att ha honom borta flera veckor! Tyvärr blir det ingen hemresa över jul då Celtic spelar över jul och nyår så blir en del ensamtid då, får inget besök detta år heller. Men det blir nog mysigt ändå, nu när vi har hus. Kram

 7. Hanna Högfeldt

  Åh vad jag känner igen mig, jag är ickså mycket ensam med 3-åring och bebis, min räddning när jag inte hinner lunch själv (vilket är för det mesta) är proteinbars. Fast de får jag gömma mig och äta annars ska vår 3-åring Elli vara med och äta….. 😀 Ha det gott!

 8. Stina

  Det är lite kämpigt när de små behöver vara nära heeela tiden <3 Kanske kan du prova med bärsjal? Det hjälpte mig en del. Det är svårt att laga mat ändå men du har i alla fall två händer : ) Det ska tydligen gå att amma så oxå men det testade jag aldrig. Finns det ingen restaurang eller företag som kan leverera hem mat till er? Det skulle du kosta på dig, det är ju så viktigt att äta för att orka. Försök att få i dig ngt litet då och då? Eller köp frysmat och pimpa den med kryddor, grönsaker och sånt du tycker om.
  Heja dig! Och Lycka Till!

  Stor Kram från en läsare i Sverige

 9. Elin

  Snyggt med den lilla detaljen på hoodien. Du hittar alltid så snygga saker känns det som? 🙂
  Tips om du inte hinner äta, ha kokta ägg i kylen om du gillar det? Går snabbt att bara ta ett om man blir lite hungrig, smoothie går ju ganska snabbt men tyvärr brukar ju mixern låta lite så den kanske väcker Lexie? Tyvärr har jag ingen superkur mot förkylning, förutom vitlök… Om du gör potatis i ugn så kan du stoppa in några vitlöksklyftor när det är typ 25 min kvar 🙂 Krya på dig!

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Inte så svårt att hitta snygga kläder på allsaints 😉 hehe. Ja det är ju smart, inte för att jag är så förtjust i det. Men jag funderar på att skaffa en ny mixer, en sån mix and go. Så man lätt kan ta med sig i bilen till exempel.

Annons