First laugh, at Celtic park – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

First laugh, at Celtic park

IMG_5067.JPGIgår kom första skrattet från den här lilla tjejen! Hon satt med Micke och en i hans lag och det var inte pappan som fick henne att skratta. Den andra killen har massor av skägg så det kanske var det hon tyckte var kul. Fick hennes andra skratt på bild här! Hon hade kul på fotboll helt enkelt. Älskar alla små steg i livet, man blir så varm i hjärtat.

Yesterday Lexie laughed for the first time! She was with Mikael and another one in the team. It wasn´t daddy that made her laugh. I think it might be the other guys beard. It´s in the middle of her second laugh on the picture. She had fun watching football! I love all the small steps in life, makes your heart melt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Tycker Lexie är väldigt lik dig här! :). Blir spännande att se vem Lexie blir lik av dig eller Micke! Ser iaf ut som Lexie kommer få din näsa kanske! Hihi!

  2. Elin

    åh vad fint att skrattet kom just när ni va på fotbollen, måste ha värmt lite extra i fotbolls-hjärtat! Det är så fascinerande hur man utvecklas från bebis till att bli en person med en helt unik personlighet! 🙂

Annons