Make a wish – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Make a wish

1-November Glasgow 20147Länge sedan ni fick önska inlägg nu. Vad vill ni att jag skriver om?

Alltså Lucia´s julshow var ju för härlig. Jag fick hålla tillbaka tårarna där i slutet. Hennes inlevelse var så härlig. Hela rummet var fyllt med föräldrar och släktingar men hon var inte ett dugg blyg.

Igår var jag och tränade på gymmet igen. Borde egentligen lägga mig och köra magövningar nu. Men vart är orken. Vågen går i alla fall nedåt så det känns bra. Sakta men säkert. Men herregud vad sugen man är på ALLT gott. Inte lätt att gå ned i vikt i December månad alltså.. Jag känner i alla fall lite skillnad på magen, den känns lite fastare. Får se om den går tillbaka till normalt och hur bristningarna ser ut då. Ska bli spännande att se!

You haven´t made a wish for a while now. What do you want me to write about? 

Lucia´s show was amazing today. I had to fight to keep the tears away. She was so happy and singing out loud. The whole room was filled with parents but she wasn´t shy at all. 

Yesterday I was at the gym again. I should do my strength exercises right now but I don´t know if I have the power for it. I´m loosing weight so that´s a good thing. Slowly! But I want to eat everything. Not easy to loose weight in december.. But I feel a difference on my stomach. We´ll see if it goes back to normal and I´m excited to see how the stretch marks will look then. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Har du/ni några drömmar om hur livet ska bli när Mickes fotbollskarriär är slut? Typ hur huset ska vara, var ni vill bo? Känner du fortfarande att du vill designa barnkläder eller har du någon ny idé? 🙂
    Förstår aTT ni trivs bra i Skottland (och Micke i Celtic) men om du fick önska ett annat land att bo i (förutom Sverige) vilket skulle det då vara? 🙂