In love with this car – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

In love with this car

Pictures130Idag tog vi och körde 1.5 timme för att kika på en ny bil. Vi bytte in min Audi Q5 och fick betala mellanskillnaden och nu är denna bil min. En Jeep Wrangler Overland, knappt 3 månader gammal. Får åka och hämta den dagen efter vi kommer hem från semestern. Det ska installeras en kamera och så ska vi ha svarta fälgar, de är i silver just nu. Det är så mycket man kan göra med dessa bilar. Köpa nya delar osv. Har lite vi vill göra men vi får se vad vi gör, tar lite i taget i så fall. Hade gärna haft den mattsvart som på första bilden. Så snyggt! Men då måste man skicka iväg bilen så det är lite drygt.

We went to Perth to look at a car today. We traded in my old car for this. A Jeep Wrangler Overland, not even 3 months old. I will go and get it after our holiday. We are gonna install a reversing camera and make the rims black. It´s so much you can do with this car. We will see how much we will do, do little by little. I would love to have it in matte black, as in the first picture. But then you have to send the car away, maybe to London or something. Or do you know anyone that does it close to Glasgow? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    åh men snygg! Såg på instagram igår. Blir en bra sak att komma hem till efter semestern och jag kan se dig i bilen, den passar dig bra 😀

  2. Sanna

    shit vilken cool !
    Det måste vara skönt att ha en stor och rejäl bil där man kommer upp ordentligt och ser över andra. Sjukt kul att få en ny =)