Marc By Marc Jacobs – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Marc By Marc Jacobs

Pictures131Hittade dessa skor i en butik här i Maspalomas igår. Blev sugen på ett par! Ser riktigt sköna ut.

Alltså, detta väder. Det är ju lite deppigt när man åker på semester och hoppas på sol och bad och man får starka vindar och mulet. Nästan varje dag. Vi har vart här i över en vecka och knappt njutit av solen. Gör det inte lättare att vi bor i bergen och det finns inget att göra förutom det hotellet erbjuder. Vilket är golf, spa och en liten lekplats. Tur vi är ett gäng så vi kan ha kul tillsammans.

I morgon åker vi hem. På torsdag var det tänkt att jag skulle hämta hem nya bilen. Men den är inte klar, så klart. Problem med att installera backkameran och delarna de beställde har inte kommit osv. Får se när jag kan åka och hämta den.

Found these shoes in a store in Maspalomas. I kind of want them. Looks so comfy! 

This weather thou. Depressing when you go on a holiday and you won´t enjoy the sun and be able to be in the pool. Windy and cloudy almost everyday. Been here over a week. Not much to do, already been shopping and been to the zoo. Good we have each other. 

Going home tomorrow. I was supposed to go and get the new car on Thursday, but of course it´s not ready yet. So annoying! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons