Fun times – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Fun times

1-DSC_0585 1-DSC_0586 1-DSC_05791-DSC_0587Nu har Lexie börjat tycka leksaker är kul. Som ni kanske ser, eller så var det jag som var rolig. Hehe! Den här hoppgungan fick hon i julklapp, köpt på Mothercare. Känns mycket bättre med en som står på golvet än hänger i dörren. När hon når ner bättre till golvet så kan hon studsa mer.

Nu har vi just kommit hem, hämtat Lucia på Nursery. Micke är i Edinburgh och får behandling så han kommer hem sent. Frågan är vad vi ska göra till middag. Det lutar åt Chinese home delivery. Det är ju dags för middag när som helst.. Puh! I morgon ska jag ut och käka med svenska tjejerna. Som jag längtar efter att få komma ut och äta middag i lugn och ro utan barn, hehe.

Lexie have started to enjoy toys now. As you can see. Or maybe it´s me that´s funny, hehe. She got this one for christmas and we got it from Mothercare. I like that it stands on the floor rather than hanging in the doorframe. 

We did just get home from Nursery. Mikael is in Edinburgh getting a treatment done so he will be home late. Question is what´s for dinner tonight. Probably chinese home delivery. Time for dinner soon, puh! Tired. I´m gonna go out for dinner with the swedish girls tomorrow. Can´t wait to get out to eat dinner without kids, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Alltså hur söt är hon inte?!? Glad bebis är ett bra tecken 🙂
    Hoppas du får en bra kväll imorgon, du är värd lite egentid med härliga vänner!

Annons