Girls night – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Girls night

IMG_0617.JPG

IMG_0616.JPG

IMG_0618.JPGLite iphone bilder får duga från gårdagen! Åkte ned på stan och åt middag med tjejerna. Mysigt och skönt att få komma iväg och snacka ostört. Nu ska jag göra mig i ordning. Ska iväg och fixa fransarna, Lucia är ledig idag så båda barnen får hänga med. Gick bra sist så får hoppas det funkar okej den här gången också. Ikväll är det fotboll, Mikael är äntligen med i truppen efter skada. Får se om han får spela en stund. Vi hoppas på det!

Some iPhone pics from last night! Dinner with my swedish girls. Nice to get out on my own for a change. I´m gonna get ready now. Going to do my lashes, Lucia is off today so I need to bring them both. Went ok last time so I hope it will be ok today as well. Football tonight, Mikael is finally in the team after injury. We´ll see if he gets to play a little bit. Hope so! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons