Organic & healthy – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Organic & healthy

1-DSC_0662 1-DSC_0665Var iväg och köpte en massa nyttigheter häromdagen. Organiskt och så bra för dig! Allt detta fick jag med mig. Fick recept från min kompis på en del goda smoothies så nu jäklar. Detta ska göra mig gott! Tänkte ta en varje morgon. Har ni några bra recept att dela med er av? Gärna en som innehåller något av ingredienserna ovan.

 Went to Whole foods the other day to get healthy stuff to make smoothies. Organic and so good for you! I got all of this. Got recipes of my friend for lots of smoothies. So here we go! I´m gonna have one every morning and I hope it will be good for me. Do you have any good recipes to give me? With some of the ingredients above. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisen

  Jag har ett riktigt bra recept som gör susen för en! Man kan justera ingredienserna efter vad man har hemma men detta är mitt recept! 1 banan, en näve frysta hallon, en näve frysta blåbär, mandel eller sojamjölk, kokosvatten, 1 tsk macapulver, 1 tsk chiafrön, en bit ingefära med skalet kvar, 2 tsk avokadoolja, 2 tsk linfröolja, lite kanel och muskot, 1 tsk raw kakaopulver, kakaonibs efter smak, honung efter smak, 1 tsk jordnötssmör och slutligen is. Mixa och drick på direkten! Tänk på att inte överkonsumera muskot bara då det kan vara farligt :))!

 2. Elin

  whole Foods är verkligen ett himmelrike när man vill ha bra grejer för kroppen!! hmm. Jag brukar ha i hallon och mango i mina smoothies, sen gillar jag när det är ganska tjockt så har i bären och frukten frusna (obs, mycket bär!!! haha) och mixar med kvarg, har i lite vatten om jag vill ha det rinnigare. Smoothies är ju så himla bra eftersom man kan blanda hejvilt!
  Banan och choklad (för visst ser jag kakao/chokladpulver?) är ju ofta populärt. Sen brukar det mesta vara gott om man toppar med kokos 😀 Gröna grönskaker (typ spenat) brukar inte ta över så mycket smak om man har mycket frukt/bär i. Ser fram emot dina experiment i köket!
  Vill se hur håret blev, du var ju så snygg redan innan!

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja det är så bra när man kan mixa med allt man gillar 🙂 Jag får testa mig fram med alla dessa ingredienser helt enkelt. Bild på håret kommer någon dag snart. När jag orkar göra mig i ordning, hehe.

 3. Linnea

  Avokado, bladspenat, chia frön , en banan och massa citron eller lime, brukar slänga i lite kvarg med, då blir den lite tjockare. Kanon god. ☺️

 4. Therese

  Åh, är det Whole Foods i South side du var till? Pratade om den affären med en client igår. Aldrig varit där, men sjå tydligen vara riktigt bra.

Annons