Josefin Lustig

I´m just tired..

Pictures135Grått grått grått. Längtar tills alla nyheter kommer ut i butikerna!

Alltså, jag är så trött ibland. Så trött att en nedbajsad bebis kan få mig att gråta. Jag orkar inte är allt som snurrar i mitt huvud. Jag behöver sova, få en liten paus från spyor, bajs och en trotsig 3-åring. Jag känner mig helt utmattad just nu. Jag hoppas att en pizza är lösningen på dagen.

Amningen går utför också. Nu har vi gått från 1 flaska till 3 om dagen. Men jag känner mig redo att sluta. Får se när den dagen kommer.. Jag höll ut längre än mitt mål, vilket var 3 månader. Nu är hon 4 månader. Längtar efter STARK mat och en massa lök. Ska typ äta lök som lördagsgodis.

Grey grey grey. Can´t wait until all the news enter the shops! 

I´m so tired sometimes. So tired that a baby full of poop can make me cry. I can´t take it today. I need to sleep, a break from vomit, poo and a 3 year old with tantrums. I´m exhausted right now. I hope a pizza will solve this problem today. 

And I´m almost done with the breastfeeding. Now I give her 3 bottles a day instead of 1. But I´m ready to stop with it. We´ll see when that day comes. I did it longer than I thought. My goal was 3 months and now she is 4. Can´t wait for SPICY food and onions. I might have onions as candy. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Åå fy din stackare! Amningen är verkligen inte värd det där! Jag slutade för ett tag sedan och det känns så himla mycket bättre att min man kan hjälpa till när han är hemma ungefär 1 natt per vecka! Är också mycket ensam med mina 2 tjejer (4 mnder och 4 år) och har min familj 3 timmar bort.. Men till helgen åker jag och min bästa vän på semester i en hel vecka själva!! Det ska bli fantastiskt samtidigt som lite läskigt att vara ifrån mina tjejer för första gången

 2. Frida

  Här är en till som känner igen sig. Hade min ”ingen sömn och trots period” i somras när yngsta dottern va 2-3 månader och äldsta 2,5 år. Dagis va stängt och mannen jobbade övertid hela tiden. En av de jobbigaste tiderna i mitt liv, att en sån liten människa kan knäcka en så totalt genom sitt trots. Sömnbristen gör ju att tålamodet blir sjukt dåligt med. Kämpa på och det kommer bli bättre. Nu är mina barn 3 år respektive 10 månader och leker en hel del ihop, sover i samma rum hela natten!!! och har en mycket gladare mamma. Tycker du är grymt stark som är så mycket själv med barnen. Styrkekramar

 3. Seppi

  Kan förstå att det är jobbigt med två små 🙁
  massa kärlek till dig <3 <3 <3 finns här för dig om du behöver hjälp med nått fina, bara säg till!

 4. Hanna Högfeldt

  Åh du är inte ensam att känna så! Jag laddar just nu för en halvvecka ensam med trotsig 3,5-åring och snart 4-månadersbebis som vill äta varannan timme hela dygnet. Brukar ändå vara lite stärkande att höra om fler i samma situation…. 🙂 många kramar

 5. Elin

  Åh tänk att man alltid längtar efter sånt man inte får/ska äta!
  Håller tummarna för att du snart får lite positiva saker som händer!!! Och sömn och lök, sen en trots som går över 🙂

 6. sandra

  Beundrar dig att du fortfarande står på benen 🙂 Hur funkar det att ha en nanny någon timme om dagen som kan avlasta dig lite när Micke inte är hemma? 🙂

 7. Lina

  Usch jag känner igen mig. Tycker att det är så skönt att du skriver om när det är jobbigt också. Älskar bloggen din 🙂

  1. Josefin Lustig

   Haha 🙂 tack för fin kommentar! Hjälper faktiskt. Nej amningen är inte värd det. Börjat tröttna nu för hon blir mättare på ersättningen så snart blir det nog ingen mer amning. Kramar

 8. Ida

  Hua din stackare, måste vara grymt tufft att vara ensam mycket med barnen också dessa perioder när mannen är borta och utan hjälp från föräldrar osv. Enda trösten är väl att även trotsperioder går över och snart kommer du säkert att få sova lite bättre ju äldre er Lexie blir. Kämpa på!!! Kram