Lets jump – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lets jump

1-DSC01167Köpte detta hopprep häromdagen. Min bästa kompis kör hopprep så nu tänkte jag testa. Lär vara effektivt. Kanske blir jag ännu mer motiverad när jag känner att huden är lös när jag hoppar. Får hoppa tills den är fast, hehe. Har ni tips på träningsupplägg när man kör med hopprep?

Bought this jumping rope the other day. My best friend use it when she works out so I´ll give it a try. Should be effective. To feel the loose skin when you jump up and down might get you more motivated. I´ll jump until it´s not loose anymore, hehe. Any tips how I get the most effective workout with the rope? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Ett tips jag fick från mvc var o vänta med hopp o löpning till efter 6 mån för att minska risken för bestående urinläckage…
    Har tyvärr inga övningstips men de ska va bra träning 🙂

Annons