Tantrums – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Tantrums

1-DSC_0605 Januari 2015 Glasgow2 1-DSC_0613 1-DSC_0617 1-DSC_0621Jeans GAP, shoes Dr Martens, jacket The Brand, scarf Zara, t-shirt Next, cardigan COS

Denna 3-åring gör mig galen ibland. 3års trotsen är inte att leka med. Detta är det nog det jobbigaste stadie Lucia varit i. Nu är hon inte jobbig hela tiden men hon har sina tillfällen och jag hanterar dom kanske inte så bra med tanke på sömnbristen. Man blir ju lite smått galen när man inte får sova ordentligt. Hon testar oss ordentligt men det slutar alltid med att hon blir ledsen och kommer och säger förlåt. Så något rätt gör vi i alla fall. Allt jag säger ska vara tvärtom och det tar EVIGHETER att göra oss klara för att hon vägrar hjälpa till och springer iväg när jag ska sätta upp håret osv. Nu är det dags för henne att lära sig sätta på sig alla kläder själv och ta av sig. När började era små fixa kläderna själv?

This 3 year old makes me crazy sometimes. The tantrums she has now are the worst ever I think. She is not that bad all the time but she has her moments and I´m not dealing with them as good as I want to because of the lack of sleep. She is testing us so much now but it always end up with her crying and saying I´m sorry. So I guess we do something right. Everything I say she wants the opposite and it takes forever to get ready to leave the house. She refuse to help out and run away when I´m trying to put her hair up. It´s time for her to get dressed by her self and take the clothes of. When did your kids start with that? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Jag har i princip samma intervall på mina små som du. Storasyster fyller 3år i april och lillebror kom i slutet av september. Storasyster har varit en pain in the…. senaste tiden MEN hon är samtidigt väldigt duktig. Hon har varit rejält avis men visar samtidigt hur mkt hon älskar honom. Hon är blöjfri, går på toaletten själv och klär på sig själv MEN ibland åker allt det ut genom fönstret och då kan hon plötsligt tjuta och kräva hjälp. Ofta i situationer då man redan är stressad, sitter och ammar eller liknande. Vill du ha ngn att bolla funderingar med får du gärna höra av dig. Kram

 2. Johanna

  Min äldsta dotter som fyller tre i mars är oxå inne i en trotsperiod. Jag blir GALEN ibland! Men det är bara att ta några djupa andetag.. Förra vintern klädde hon på sig alla kläder själv, men nu kan hon plötsligt ingenting! Kan ju vara för att hon fick en lillasyster i somras som ju får hjälp med allt. Ibland känns det som ett under att hon blev blöjfri nu på jullovet, haha!

 3. Hanna Högfeldt

  Vår 3,5-åring är jätteduktig och kan allt från att tvätta händer före maten till att klä på sig vinteroverallen själv på dagis. Hemma kan hon ingenting……

 4. Carro

  Min dotter på 1,5 kan ta på byxor och strumpor själv. Ibland lyckas hon även få på sig tröja, skor och jacka. Visst det tar längre tid så man får ha ordentligt med tålamod 🙂

Annons