Got our new car today! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Got our new car today!

DSC01173 Januari 2015 Glasgow3Vi startade dagen med en frukost på cup. Sen åkte vi och hämtade vår nya bil, det är ungefär en timme bort. Så nu har vi äntligen fått hem bilen. Jag har lite separationsångest från Audin men det är ju bara en bil, hehe. Jag kommer nog älska den nya också. De är så olika bara så jag måste vänja mig. Kika in snart så får ni se bild på pärlan.

We started the day with breakfast at cup. Then we went to pick up our new car, it´s an hour drive. Finally got our new car now. I miss my Audi thou. But it´s just a car.. Hehe. I will love this one as well but I need to get used to it. They are so different. I´ll post a pic of my new darling in a little while. Stay tuned! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons