Josefin Lustig

Say hello to my new love

1-DSC01221-0011-DSC012381-DSC012401-DSC012391-DSC01203Här har vi pärlan! Min nya bil. Jag känner mig rätt cool när jag sitter i den måste jag säga. Min man överraskade mig med en rosa laddare till telefonen också. Pricken över i:et! Dessutom fick Lucia en ny rosa/lila bilstol. Vår bil är cool men med en tjejig touch. Testade precis att få in vagnen där bak och den går in utan att ens fälla ihop den. Hur skönt?!

Vad tycker ni om de svarta fälgarna? Vi funderar också på att göra den mattsvart. Vad tror ni, ska jag eller inte?

Here it is, my new love! I feel pretty cool in this one. My husband surprised me with a pink charger for the phone. Lucia has a pink/purple carseat so now our car is cool but with a girly touch. Just tried to get the pram in and I can put it in without folding it. Amazing! 

What do you think about the black wheels? I´m thinking about doing it matte black as well. Should I? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Äntligen kom bilderna! Jag som efterfrågade på IG (mrsfridadorotea)…
    Den är ju helt fantastiskt fin! Ge mig mer att dregla över. Inredningsbilder också! 😀

    Att mattlacka den gör ju att den får en extra edge. Det hade jag absolut gjort, utan att blinka.