Balenciaga – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Balenciaga

1-DSC_2678 1-DSC_2688Nu har jag äntligen fått tummen ur och fixat min Balenciaga. Axelbandet har vart för långt, som ni ser på bilderna. Jag har bara inte orkat ta tag i det. Men nu hänger den inte alls lika långt ned. Lämnade in den idag, 2 timmar och ca 50 kr senare var den så mycket bättre. Nu kommer den komma till användning mer. Så tips om ni har en väska som är för lång, tveka inte att gå och korta av den!

I morgon ska jag och lämna in bilen, tidigt på morgonen. Den har inga backsensorer så det ska fixas under dagen. Sen är det tänkt att jag ska fixa naglarna på eftermiddagen men får eventuellt ställa in det om jag måste hämta bilen den tiden.

I have finally got my Balenciaga fixed. The strap has been too long for me, as you can se on the pics. But now it´s so much better.  Went to get it sorted today, 2 hours and 5 pounds later it´s done and fits me perfect. I will be able to use it so much more now. 

Tomorrow I´m going to leave in my car, early in the morning. I´m having sensors put in and that will be done during the day. Then I´m supposed to get my nails done in the afternoon but might have to cancel that if I need to go pick up the car.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Men åh vad man längtar till sommaren när man ser bilderna!! Bra tips där med väskan, helt plötsligt får väskan ett lägre pris per användning 🙂 hehe

Annons