Josefin Lustig

Elodie

Pictures136Jag tänkte ju beställa lite inför julen från Elodie Details men gjorde det aldrig. Tror det är dags nu! Som ni kanske förstått så älskar jag grått. Tycker det är så fint på barnen också. Lexie använder bara napparna från detta märke, så jag behöver köpa fler! Alla dessa var ju så fina. Älskar att matcha napp/napphållare med outfiten. Därför behövs några i olika färger.

I was supposed to order stuff from Elodie Details before christmas but I didn’t. Think it´s time now! Well I love grey, on the kids as well. Lexie is only using the dummies from this brand so I need some more. Love all of these! I love to match the dummies and the holders with her outfit. So I need them in different colors. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.