Josefin Lustig

Tomorrow!

(null)I morgon kör jag till Edinburgh och hämtar min bästa vän. Det bestämdes för bara några dagar sedan och det kunde inte komma mer lägligt att få hit henne. Vi ska ha underbara dagar tillsammans, ända till på onsdag! Måste upp tidigt i morgon. Får hoppas att väglaget är bättre. När vi skjutsade Lucia till Nursery i morse satt vi i bilkö i 1 timme och en kvart. Det var snö och det blir alltid kaos här så fort det är snö på backen. Vinterdäck, vad är det?!

I´m going to Edinburgh tomorrow morning to pick up my best friend. It was just a few days ago that we decided she is coming and it couldn´t be a better timing. We will have amazing days together, Friday to Wednesday! Have to get up early. I hope the roads are better tomorrow, was crazy this morning when we drove Lucia to Nursery. Was in the car 1 hour and 15 minutes. Snow and chaos! Winter wheels, whats that?! In Sweden it´s a law during winter time. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  (Därav dessa jobbiga kommentarer)
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂

  Hoppas att vi ses!