Josefin Lustig

Good morning!

1-DSC_0714 1-DSC_0713 1-DSC_0709 1-DSC_0710 1-DSC_0711Vi startar dagen med en smoothie som innehåller apelsin, citron, hallon, guarana (energipulver), ingefära, banan, mynta, kokosvatten, vatten och toppat med kokos! Riktigt god.

Solen skiner och vi är redo för dagen. Vi ska köra ett litet träningpass nu innan det är dags att göra sig i ordning för barnkalas. En på Lucia´s Nursery har party så vi får åka dit alla tjejer.

Ha en härlig lördag, det ska vi!

We started the day with a smoothie: orange, lemon, raspberry, guarana (energy powder), ginger, banana, mint leaves, coconut water, water and topped with coconut! 

Sun is shining and we are ready for the day. First up, a workout. Then get ready for a birthday party for a friend at Lucia´s Nursery. All the girls will go there. 

Have a great Saturday, we will! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    mums låter hur gott som helst!!! 🙂 och ser gott ut!

    är lite nyfiken på hur barnkalasen är i skottland? Går de all-in eller är det lite mer ”vanligt” kalas som här i Sverige?

    1. Josefin Lustig

      Jag vet inte riktigt, tycker att kalasen här är lite opersonliga. De har dom oftast på något ställe. Som idag var det på ett dockteater ställe. Förut var det lekland. De går väl inte all-in direkt. Bjuder på sandwich, chips osv 🙂 Inte samma fika som i Sverige direkt.