Josefin Lustig

Nervous!

1-DSC_0756Shoes Primeboots, jeans Zara, hoodie Allsaints, glasses Dior

Sitter och dricker en grön smoothie innan vi går över på lösgodiset Palle tog med sig. Svenskt godis alltså! Farligt gott.

I morgon är det derby, för första gången på 3 år ska Celtic möta Rangers. Herregud så nervös jag är! Barnen får stanna hemma och det är nog första gången jag går på fotboll utan barn. På 3.5 år.. Ska bli kul att få känna av stämningen utomhus. Det är dock inte på Celtic Park denna gång. Tycker inte om nya arenor, gillar att veta vart man ska och vart man har sin parkering.

Drinking a green smoothie before we are having all the candy Paulina brought from Sweden. Swedish candy, the best! 

Derby tomorrow, first time in over 3 years that Celtic will play against Rangers. I´m so nervous! The kids will stay home this time. I haven´t been to a game without kids in 3.5 years. Will be nice to feel the atmosphere from outside for once. Not at Celtic Park thou. I don´t like new stadiums, I like to know where I´m going and where the parking is. 

Anyone going to the game tomorrow? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maren

    Hi Josefin,
    I live right next to Hampden Park next to Mount Florida train station. Parking is going to be crazy amd you’ll need to have a residence parking permit to park anywhere. Just wanted to let you know, hopefully you’ll find somewhere to park! Good luck tomorrow! 🙂 xx

  2. Ang

    Tomorrow will be amazing, an atmosphere like never before. I think leaving the kids at home is correct, however ”the old firm” is no longer appropriate as a term. How you enjoy tomorrow and Mikeal scores a brace!