What do you think about my new header? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

What do you think about my new header?

Vad tycker ni om min nya header förresten? Syns den? Jag har laddat hem illustrator för att lära mig göra egen design osv. Så nu lyckades jag pilla ihop en ny header. Första försöket med bilden och jag är rätt nöjd. Klippte ut mig själv ur bilden. Jag har aldrig använt programmet förut så jag lär mig, tack vare youtube så går det lättare.

What do you think about my new header btw? Can you see it? I have started to learn illustrator, I want to learn to do my own design. So I tried to do a new header and I´m kind of happy with the result. First try with the picture. Never used the program before so I´m still learning, thanks to youtube it´s a bit easier. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Elin

        Ja men såklart, blir ju tråkigt för er som lägger ner tid på att blogga annars! Bara kul när man får lite “internetvänner” 😉