Dreaming of a home – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dreaming of a home

Desktop24Alltså, hallå. Hur mycket fint finns det hos House Doctor?

Jag har kommit till det stadiet att jag är less på att bo i någon annans hus. Med någon annans soffa, säng, köksbord osv. Det här huset är jättefint, absolut. Men jag hade inte haft dessa möbler om jag fick välja. Det är väldigt svårt att inreda i min stil just nu. För det passar liksom inte in. Jag drömmer mig bort till ett hus i Sverige, där vi fick göra precis som vi ville och inreda från grunden. Om vi bara visste vart vi skulle bo någonstans.. Det är otroligt jobbigt att vi är från 2 olika städer som är så långt ifrån varandra. Min familj och mina vänner har jag i Västerås, Mikael har sin familj och sina vänner i Umeå. Ja vi båda har iofs vänner utspridda över hela Sverige men ändå grunden därifrån vi är uppväxta. Vart kommer vi hamna den dagen vi flyttar hem? Ångesten över det alltså. När man väl flyttar hem vill man ju ha alla nära och kära runt hörnet.

How much nice things are there from House Doctor? 

I have come to that point that I´m a bit tired of living in another ones home. With someone else’s furnitures. I love this house but it´s not my style of furnitures and it´s so difficult to get new things to match it. I´m dreaming away to a house in Sweden, where we can do what we want from scratch. If we just knew where to live.. It´s so difficult because me and Mikael are from 2 different places, far away from each other. Where will we end up when we move back home? That´s a tough one. When you move back home you want to have everyone around the corner. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johann

    Vi har precis samma problem, han från Värmland jag från Norrland. 🙁 det blir inte lika självklart då att Uppsala är staden för oss även om det förenklar en del för då har vi iaf hamnat i mitten men egentligen inte nära någon. J’s pappa i Fagersta iaf och min pappa kanske flyttar hit igen. Men det känns som att det får vara så och vi får vänja oss att klara oss mkt själv utan barnvakt så får man resa mkt till varann istället. Det är jj en fördel att bo nära Arlanda iaf. Men den eviga boendefrågan, jag förstår dig verkligen! Kramar

  2. Anita

    Trodde ni hade tänkt att flytta til Umeå sen när ni nån gång kommer tillbaka till Sverige. Förstår att du är less på att hyra hus.

  3. Stina

    Åh dom kuddarna är så fina! Köpte den med &-tecknet, men när jag tvättade fodralet försvann allt det guldiga typ. Så köper du dom så var försiktig i tvätten 😉

Annons