What’s the best thing about being a mum? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

What’s the best thing about being a mum?

1-DSC_0984-001

En fråga jag fick häromdagen: Vad är det bästa med att vara mamma? Mitt svar blev: Jag älskar att vara någons nummer 1.

Det kommer så naturligt att man lägger sig själv åt sidan för att ge allt till sina barn. Man tänker inte riktigt på hur mycket dom verkligen förlitar sig på dig. Du är deras allt i livet. Deras trygghet. Det är din uppgift att forma dom till deras bästa jag. Det är ingen liten uppgift. Något du måste jobba med dygnet runt, varje dag. Små detaljer som gör stor skillnad.

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har så fina tjejer. Det är något speciellt med en mamma/dotter relation. Det går inte att beskriva. Jag ser fram emot livet med mina tjejer. Allt vad det innebär. Jag hoppas att vi kommer vara bästa vänner för alltid. Det bästa med att vara ung mamma, du får vara delaktig i en så stor del av deras liv.

I got a question the other day: What´s the best thing about being a mum? My answer: I love being someones number 1. 

It´s so natural that you put everything about yourself to the side to give everything to your kids. You don´t think about how much they really need you. You are their everything in life. Their safety. Your mission as a mum is to make them to the best they can be. That´s a big deal. Something you have to work on 24/7, every day. Tiny details that makes a huge difference. 

I am so blessed with my 2 girls. It´s something special with mother/daughter relationship. Can´t be described. I look forward to every second of the rest of our lives together. I hope we will be best friends forever. The best thing about being a young mum, you will be a part of their lives for a long time.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Så fint skrivet. Känner samma sak för vår dotter. Ibland förundras man över att man fått en så hedersvärd och stor uppgift som att forma sitt barn till sitt allra bästa, en ganska hissnande känsla av stolthet och ansvar. Det finns ingetn uppgift som går att mäta med det.