Hairfinity – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Hairfinity

PrintKom över dessa kapslar från Hairfinity. Jag behöver verkligen något, som jag skrev förut. Mitt hår är för torrt och jag tappar massor när jag duschar. Jag har inte råd med det. Är sugen på löshår igen men ändå inte. Det är så skönt att kunna vara utan. Måste testa något sånt här först. Någon som testat? Tänkte beställa hem en och se om det gör någon skillnad på mig.

Jag har en jobbig förkylning. Nu har familjen vart sjuka konstant i över en vecka. Jag har typ inte lämnat huset på en vecka.. Förutom att åka till läkaren då.

Found these capsules from Hairfinity. I really need something for my hair, as I wrote before. My hair is way too dry and I loose too much hair when I shower. Can´t afford it! I want to put extensions back in, but at the same time not. Nice to be without. Need to try something like this first. Anyone tried these? I will order them and see if it works on me. 

I have a bad cold. We have been sick for over a week now. I haven´t left the house for a week, except for going to the doctor. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heather Carson

  You should definitely try nioxin shampoo and conditioner. Was the only thing that helped ne when I was loosing ny hair after having my babies. I tried capsules ans they didn’t work xxx

 2. Elin

  Min syster har käkat några tabletter för håret, minns inte vilka, men de funkade bra! Håret växte lite mer än vanligt iaf. De flesta innehåller väl samma saker ungefär så dom borde funka 😀

 3. jenny

  Har också läst om dom där tabletterna och är sugen på att beställa, berätta gärna sen om det blev något resultat. Själv masserar jag in jojoba-olja i hårbotten för att få bättre hår!

 4. Jessica

  Jag är inne på min 4:e månad med Hairfinty! Tycker att håret känns mycket fräschare och tjockare. Jag har dock slutat att platta håret och sådär, det har väl också hjälpt en hel del. Men jag är nöjd! Tänker fortsätta med dem. 🙂

 5. Hanna

  Den fungerar så bra!! Använt det i drygt en månad nu, två kapslar om dagen, och jag är så nöjd med dom 🙂 Efter några dagar såg man nytt hår kika fram och mycket glansigare hår! Efter drygt 4 veckor nu med daglig användning är mitt hår nu mycket tjockare, glansigare och även längre, love them <3

 6. katrine

  Skulle selvfølgelig skrive at jeg liker at du ikke har en typisk ROSAblogg, setter pris på at ærligheten på bloggen din og det at du ikke skriver ting som bedre enn de er.

 7. katrine

  Et innlegg jeg gjerne kunne tenkt meg å lese – forskjeller og likheter mellom de to nydelige jentene deres:) Tenker på svangerskapet, fødsel og personlighet. Nå som Lexie er blitt såpass stor så ser dere sikkert tydelige likheter og forskjeller. Synes du har en kjempefin blogg Josefin, har vært fast leser i flere år og liker at du ikke har en typisk mammablogg. Synes det er kjekt å lese en blogg som viser et litt mer realistisk syn på hverdagslivet. Men jeg savner litt mer bilder. Skjønner veldig godt at det kan være vanskelig, når man er hjemmeværende og syk. Men bare et lite tips når dere gjør noe eller det skjer noe, det trenger jo ikke være de store tingene, for med to barn skjer det sikkert mye fint i løpet av en dag. Jeg synes i alle fall det er kjempekoselig å se litt tilfeldige bilder av situasjoner som oppstår. Håper dere blir friske snart, kjedelig å være syk. Ha en fin kveld videre! Klem:)

Annons