Family holiday – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Family holiday

1-DSC_1097 1-DSC_1093Alltså hur härligt är inte detta? Det var den mest spontana resa vi någonsin gjort. Mikael ringde mig vid 2 på dagen i måndags, jag kollade resor och bokade. 20.45 gick flyget. Däremellan blev det lite stressigt med packning osv men vi kom iväg i god tid och jag tror vi till och med fick med oss det mesta vi behöver. Inte lätt att stresspacka och få med sig allt till barnen och en själv på bara någon timme. Nu njuter vi till max. Sist vi var här var jag gravid med Lexie, vecka 7 ungefär. Jag mådde så sjukt illa och spydde större delen av semestern. Det gör jag inte den här gången och nu kan vi njuta tillsammans allihopa.

How great is this? The most spontaneous holiday ever. Mikael called me at 14.00 monday, I looked for flights and hotel. Booked and ready to go. Flight at 20.45! But we made it in good time. Was a bit stressful to pack everything for the whole family but I think we got everything we needed. Enjoying every minute of this holiday! Last time we were here I was pregnant with Lexie and I was so sick! Not this time, thank god. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melene

    Den här resan är ni så sjukt värda att få ha tillsammans! Njut (vilket jag ser att ni gör) ;p själv är jag på Teneriffa på en lika välbehövlig semester

Annons