My day – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

My day

 Började dagen med att köra Lucia till Nursery och direkt därifrån till frisören. Lexie hängde med så klart. Hon låg mest och kollade på mig från vagnen, åt och sov.

Started the day with driving Lucia to Nursery and straight after I went to the hairdresser. Lexie was with me of course. Was just in the stroller watching, had a bottle and then slept. Köpte med mig den här goda till lunch.

Brought this wrap with me for lunch. Åkte och shoppade lite efter frisörbesöket. Här ser ni resultatet! Vad tycker ni?

Went shopping after the hairdresser. Here´s the result. What do you think? 

Lite fika/lunch.

Some snacks and lunch. 1-IMG_2156

Shoppat färdigt! Så härligt vårväder. Alla här tittar på min vagn och är helt fascinerade över korgen på sidan. Som att dom aldrig sett den förut. Jag älskar det. Så skönt med extra plats för saker.

Done shopping! Love the weather. Everyone is looking at my stroller like they have never seen anything like it, with the bag on the side. I love it, perfect with all the extra space. Det bästa med min bil, jag kan ställa in vagnen utan att fälla ihop den! SÅ SKÖNT.

The best thing about my car, I can put in the stroller without folding it! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Håret blev hur snyggt som helst!! Åh de där wrapsen är ju SÅ brittiskt, samma sak med alla andra mackor som säljs. haha!
  Kul med såna här inlägg med lite snapshots 😀

 2. Ulrika

  När bytte du till sittdelen till lexie? För jag har en buffalo och när min 5,5 månaders har vaknat så kan han ligga kvar en stund sen blir han less..så undrar när man kan byta 🙂

 3. Cassandra

  Det är samma för oss, det verkar som ingen har sett den lilla korgen på sidan förut på vagnen för alla vänder sig om & till och med stannar mig & frågar om korgen, haha!

 4. Helena

  Fråga om vagn!! Vad är det för vagn, buggaboo? Letar syskonvagn o det är sååå svårt, hehe vi har inte såå stor bil så man vill ju att den ska gå o vika ihop hyfsat enkelt! Är ni nöjda med er, när båda barnen är med?

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja har en bugaboo donkey! Är så nöjd. Bästa syskonvagnen! Den går att vika ihop enkelt utan att plocka isär den men inte säkert att den passar i bilen ändå. Den gjorde det i vår Audi Q5 på det sättet iaf.

 5. Klara

  Fin du blev i håret! 🙂 En lite konstig fråga kanske haha, men förut skrev du att när du väntade ditt första barn alltså Lucia så tog det ett tag innan du blev gravid (vilket är helt normalt) men jag undrar hur länge det ungefär tog från det att ni försökte tills dess att du blev gravid? Tyckte du att det var frustrerande och vad tror du det berodde på?

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Tack 🙂 Inte alls konstig. Det tog ungefär 1 år från det att jag slutade med P-pillrena. Ja det var så sjukt frustrerande! Men det är normalt att det tar så lång tid innan det går ur kroppen. Så man ska räkna med ett år sägs det. Men jag var skengravid varenda månad i princip. Allt var i fokus på att bli gravid, då blir det bara jobbigt. Det hände i princip när jag gav upp, haha. Så när man slutar fokusera på det så tror jag det händer lättare. Allt blir så psykiskt.