Red Nike – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Red Nike

1-DSC_0340Ni som följer mig på Instagram har förmodligen sett att jag lagt ut ett par röda Nike som jag var sugen på. Självklart var jag tvungen att köpa dom. Dessutom fick jag dom till ett bra pris, eftersom jag har 36.5 i dessa så var dom på Junior därav billigare. 47 pund, vilket är just under 600 kr. Ni får en liten sneak peek här, lägger upp dom i en outfit någon dag. De åker med till Sverige.

For you who follow me on Instagram saw that I posted a pic with these red Nike sneakers. Of course I had to get them. And to a good price, cause my size is Junior size. Here´s a little sneak peek of them. I´ll show you in a outfit soon. They are going with me to Sweden. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    alltså herregud, tur för dig att jag inte har 36,5 och bor i Västerås. De hade levt farligt då!- väldigt farligt! 😉

Annons