Espadrilles – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Espadrilles

1-DSC_0363 1-DSC_0364 1-DSC_0365Espadrilles from MANGO.

Tänkte bara kika in och säga hej innan vi åker mot Sverige. Ska göra oss i ordning nu och packa det sista innan vi tar taxi till flygplatsen. Så vi hörs när vi är framme i Sverige. Dödsångest deluxe förresten. Varför måste så många flyg krascha nu för tiden? Så hemskt! Ibland vill jag bara låsa in oss i vårt hus och vara trygga där för alltid.

I was just gonna say hi before we leave for Sweden. Gonna get ready now and pack the last things and then take a taxi to the airport. Death anxiety deluxe. Why does so many planes have to crash? It´s so scary and sad. I just want to lock ourselves in the house sometimes and be safe forever. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.