Busy with friends and family – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Busy with friends and family

 Vi njuter av varenda sekund här hemma. Det är fullt upp och därför prioriteras inte bloggen dessa dagar. Igår gjorde jag en tatuering för Lexie. Ni får se resultatet när den läkt. Imorgon är sista hela dagen här så den är fullbokad från morgon till kväll! 

We are enjoying every second at home. Busy every day so I won’t have time for the blog. Did a tattoo for Lexie yesterday. I’ll show you when it’s healed. Tomorrow is our last whole day. Busy from early morning to the evening.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons