Picking colors – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Picking colors

1-0327_2Nu har vi äntligen kommit en liten bit på vägen på min design, plagg nummer 1. Har valt färg och designen är klar. Så nu väntar jag bara på att dom ska sy upp ett sample och få det hemskickat. Så spännande! Håller tummarna att kvalitén och designen blir så bra som jag förväntar mig.

Det är en detalj som jag inte berättat för er än. Men den håller jag på ett litet tag till, hehe.

We have finally made some progress in my design. We are starting with one garment. I have picked a color and the design is done. So I´m just waiting for them to make a sample for me to send over. So exciting! Fingers crossed that the quality and design end up as good as I expect. 

There´s a detail that I haven´t told you yet. But I will keep it for myself for a while, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons