How to set a price – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

How to set a price

Little one & I1Jag försöker fundera ut vad jag ska sätta för pris på jackorna. Det är en svår balansgång alltså. Inte för dyrt, inte för billigt, jag får inte gå minus, vad kan folk tänkas betala osv. Det blir i alla fall 3 prisklasser, 6-18 månader, 1.5-9 år och vuxen. Jag har hunnit sätta 10 olika priser nu och ändå är jag inte säker. Sen måste jag även fundera ut hur jag gör med olika valutor. Det är mycket att tänka på helt enkelt. Jag har suttit och räknat hela morgonen så jag vet hur mycket jag skulle gå plus. Tror att jag är närmare en lösning nu i alla fall.

I´m trying to figure out how much to sell the jackets for. It´s so difficult! Not too expensive, not too cheap, I can´t go minus, what will people be willing to pay and so on. There will be 3 prices, 6-18 months, 1.5-9 years and adult. I have decided for 10 different prices already but I´m still not sure. And I have to figure out how to do it with different currencies. So much to think about. I´ve been counting all morning to figure out how much I would earn. I think I´m close to a solution. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Hatar att sätta ett pris på sitt jobb. Men jag tänker.. hur mycket tid lägger jag på själva fotograferingen, vad kostar det att skicka den klara produkten. Det bästa (tycker jag) är att först kolla vad materialet kostar, och sen vad du vill tjäna i timmen. Sen självklart fraktkostnad får du räkna in 🙂 Glöm inte räkna med moms och skatt 😉

  2. Elin

    Svårt det där med pris eftersom man vill att alla ska kunna köpa samtidigt som man faktiskt måste gå plus för att kunna utöka sortimentet, betala för plaggen man gör osv! Du är så duktig som pysslar med det där, kul att se när en dröm blir verklighet 🙂