New prices for the jackets – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New prices for the jackets

 Min lilla älskling på banken idag, i Little one & I bomber så klart. Alltså, jag ÄLSKAR den i barn. Så jäkla cool! Lucia skulle ha sin till Nursery idag. Ska försöka fota oss alla tillsammans med den på när vädret tillåter.

Var till banken som sagt, fixade ett business account. Så jag hoppas jag får det klart idag eller senast i morgon så att jag kan ta alla betalningar och beställningar där. Så ni som förbeställt, vänta med att betala tills jag säger till när ni kan köra via webshopen. Även om ni fick ett mail igår med betalningsinfo.

Jag hade tänkt att sätta priserna i SEK, men banken sa att det bästa är att sätta i pund eftersom att det är här jag har företaget och min bank. Så jackorna kostar barn: 50 pund, vuxen: 65 pund, matchningsrabatt 10 pund, frakt 10 pund.

My little girl on the bank today, in Little one & I bomber of course. I LOVE the kids bomber, it´s just too cool. Lucia wanted to wear her´s to Nursery today. I will try and take a pic of us all together one day the weather is good. 

Sorted a business account today so I hope I will be able to open up the webshop soon. 

I have decided to change the prices to GBP, pounds. So even thou you are from another country you will pay in pounds. Because I have the bank here in Glasgow so all money will be in pounds for me. So kids jacket: 50 pounds, adult: 65 pounds, 10 pound matching discount.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mari

  Hej! Jag tänkte ställa en fråga, som jag hoppas att du får tillfälle att skriva ett inlägg om framöver. Du skrev ju själv hur ensidigt bloggandet blivit på sistone och även om det är kul att följa Little one & I så finns det ju ingen anledning till att vi läsare inte kan komma med frågor och tips på saker vi vill läsa om 🙂

  Hur tar familjen (Mikael och småtjejerna) det här med ditt startande av Little one & I? De är stöttande, hoppas jag, men märker du någon skillnad hos tjejerna nu när du plötsligt jobbar om dagarna och inte längre kanske ger dem uppmärksamhet 24/7? Förstår Lucia vad som händer kring klädmärket? Och vad var Mikaels reaktion på att du ville starta detta? 🙂

   1. Anita

    Precis samma som en hund jag har hittat på blocket. Är så sugen på en sånnhund dom är ju jättesöta sen verkar dom ganska lunga också iaf dom jag har läst om på nätet.Är Geisha lugn? Fäller hon hår? (Läst att dom inte gör det?)

    1. josefinlustig
     Josefin Lustig

     Ja Geisha är jättelugn. Väldigt lydig, hon var busig som valp dock. Men de är ju de flesta 🙂 Hon fäller inget hår alls. Det enda jobbiga är att du måste klippa dom, annars växer håret till marken 🙂

Annons