Time flies – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Time flies

 Herregud så tiden går. Jag har haft så mycket att göra på senaste så jag helt glömt bort bloggen. I morgon kör jag hem mot Sverige. Hur galet är inte det. Redan semester.. Alltid nervöst innan jag ska köra. Dödsångest och jag hatar att vara ifrån barnen. Kontrollbehov till tusen. Men det ska gå bra! En lång resa till Sverige men jag ser fram emot att få spendera tid med min vän Marielle, vi kör hem ihop med våra hundar.

Ska försöka hinna uppdatera er innan vi åker. Men det är full rulle hela dagen i morgon också. Om inte annat så hörs vi när vi är framme i Sverige, bör vara framme på tisdag någon gång.

Omg, time flies.. Have been so busy lately so I have forgot about the blog. I´m driving to Sweden tomorrow. How crazy is that. Holiday already.. I´m always nervous before I´m driving. Hate to be without the kids. But it will be ok! A long road trip to Sweden but I look forward to spend some time with my friend Marielle. We are driving together with the dogs. 

I´ll try to update you before I´m leaving. But it´s a busy day tomorrow. Otherwise I´ll update when we are in Sweden. Probably be there on Tuesday. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  Hej! Får man köra över med hundar? Vi ska själva flytta till Irland och vad jag förstått det som, så måste man ha ett särskilt företag som fraktar över djuren (som jobbar med sånt) via flygplan eller båt. Och så kostar det ju mycket att ta in djuren. Kostar det lika mycket om man vill ta ut djuren sedan, att resa med dem?
  Vi får tydligen inte flyga med vilket flyg som helst och ha dem i lastutrymmet, utan det måste vara ett bestämt företag och sedan i lastutrymmet. Dessa regler gäller för Storbritannien och Irland. Kan du snälla berätta lite, eftersom du borde veta :-).
  Tack på förhand.

  Kram, Jasmine

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Hej. Ja anledningen till att vi kör är för att det är billigare och enklare. När vi flög med Geisha var det så mycket bök. Vi fick som du säger gå via ett företag som ordnar med frakten, vi kunde bara flyga till Manchester, då alla flygplatser inte tar emot djur tydligen. Kan ha ändrats regler nu då detta var 3 år sedan. Men vi betalade ungefär 10 000 för henne enkel resa. Geisha var tvungen att flyga i lastutrymmet även fast hon går under viktgränsen för att vara i flyget. Olika regler beroende på vart man ska och vilket flygbolag antar jag. När man kör är det knappt någon kontroll över huvudtaget. Det är en kontroll på hundarna när man ska in i UK då de kollar hundens pass osv. Vi kör hela vägen, förutom Euro Tunnel mellan England och Frankrike. Kram

Annons