We will miss these 2.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We will miss these 2..

Nu är vi redo för semester i Sverige. Men det är inte bara med glädje över att säsongen är över. Vi har fått två fantastiska vänner och vi kommer sakna dessa galenpannor galet mycket. Det fina och det tråkiga med detta liv, få underbara vänner men hela tiden skiljas från dom.

We are ready for holiday in Sweden. But we are not just happy that the season is over. We have 2 wonderful friends that´s leaving us. We will miss them so much! That´s the nice and sad part about this life, get new amazing friends and then say good bye again. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    måste vara både det bästa och sämsta med fotbollslivet, att man får många nya, fina, bra vänner men att man även tyvärr skiljs åt ibland. Får hoppas båda är med i landslaget någon gång samtidigt så ni får träffas! Kan ju vara lite svårt att bara träffas om man bor långt ifrån varandra 🙂

Annons